Dashuri e pafund - EPISODI 194-195-196

Pas përballjes fizike me Emirin, Kemalin do ta marrin në makinë larot e Emirit për ta mbajtur peng. Znj. Vildane qan para derës së shtëpisë së Sojdereve që i kanë vrarë të birin. I varur në zinxhirë, Kemali detyrohet të pranojë një krim që s’e ka kryer.

Kemalit i kujtohet se natën e krimit dikush mund t’i ketë bërë një gjilpërë dhe e ka lënë pa ndjenja dhe rrezikon duke shkuar në spital për të zbuluar të vërtetën. Pasi marrin peng një nga organizatorët e asaj nate, Emiri dhe Galipi zbulojnë se Asuja është ende gjallë. Tufanit i ngrenë një kurth për të zbuluar se ku është fshehur Asuja.

Cila është surpriza misterioze që e pret Kemalin për ditëlindje? Pasi ka gjetur vendin ku fshihet e motra, Emiri shkon të përballet me të. Cili do të jetë fati i Tufanit? A do ta futë sërish Asuja në kurth?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë