Dashuria e jetës sime - Episodi 27

Gokçe niset të bisedojë me Keremin, por atje has në një surprizë jo të këndshme për të.
Nilyferi bëhet me vajzë dhe të gjithë janë shumë të lumtur. Por si do të shkojë “lufta” për emrin e fëmijës? Keremi vazhdon të mbledhë copëza kujtimesh dhe provash për veten e tij. Për se dyshon ai?
Zonja Azize shkon në agjencinë e Demirit dhe kërkon të takohet me Gokçen. Kur mëson se ajo s’punon më atje, kërkon të tërhiqet. Do të mund ta shpëtojë Gokçe situatën edhe këtë herë?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë