Dashuria e jetës sime - Episodi 29

Sema përpiqet t’i bëjë një dhuratë Bartusë. Ç’surpriza dhe peripeci e presin atë dhe të dashurin e saj?
Nilai i kërkon një nder Muharremit, që të shtiret si vëllai i saj në takimin me një djalë. Por ç’ndodh kur ata të dy njihen me njëri-tjetrin? Demiri shkon në një nga vendet e tij të preferuara dhe gazetarët e fotografojnë duke folur me një vajzë. Si do ta presë Gokçe lajmin?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë