Dhoma 309 - EPISODI 142

Betyli mundohet të gjejë mënyra për t’i rikthyer kujtesën gjyshe Ismetes . Onuri dhe Lale bëjnë një marrëveshje bashkë që të ruajnë një marrëdhënie të qetë mes tyre për hir të shëndetit të gjyshe Ismetes. Filizi lind binjaket. Lale dhe Onuri kuptojnë që duhen ende dhe se ka shpresa për pajtim.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë