Dhoma 309 - EPISODI 143

Kurtullushi pëson një krizë nervore dhe kërkon ndihmën e Onurit në mes të natës. Onuri i kërkon avokatit të pezullojë për momentin procedurën e divorcit. Lale njofton motrat dhe nënën që lidhja e saj me Onuri po ecën mbarë. Ky i fundit lexon dokumentet që ka shkruar Lale dhe fillon të dyshojë për qëndrimin dashamirës të saj.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë