Dhoma 309 - EPISODI 144

Onuri vendos t’i punojë një lojë Lales. Ai lë takim me një shoqen e tij të dikurshme dhe i kërkon asaj të shtiret sikur janë të dashur. Laila ndihmon Kurtullushin të bëjë tregti me një karrocë ambulante. Sameti sheh rastësisht Korajin të puthet me një vajzë tjetër dhe kupton që ai po tallet me Nergisin. Lale gjen në xhaketen e Onuri letrën e hartuar nga avokatja Hyrriet dhe nuk u beson syve kur lexon ç’ka shkruar ajo për Onurin.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë