Dhoma 309 - EPISODI 145

Lale kupton që Onuri mban qëndrim të ftohtë ndaj saj për shkak të dokumentit të hartuar nga avokatja Hyriet dhe vendos ta pushojë atë. Eroli dhe Filizi përballen me sfidat e prindërimit. Laila i rrëfen Sametit se është dashuruar me të dhe i propozon të vijë në Gjermani me të për të nisur një jetë të re.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë