Dhoma 309 - EPISODI 146

Lale dhe Onuri përfundojnë në gjykatë për divorcin e tyre përfundimtar, por gjykatësi vendos qe ata t’i nënshtrohen terapisë në çift përpara se të divorcohen. Nergisi kupton se kush është Koraji në të vërtetë dhe mendon t’i kërkojë falje Sametit. Eroli dhe Betyli kuptojnë se janë kthyer në dado dhe kjo gjë i dëshpëron pasi kanë lënë pezull planet e tyre për të rifituar drejtimin e firmës. Songyli i kërkon avokates Hyriet të heqë dorë nga divorci i Lales me Onurin.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë