Dhoma 309 - EPISODI 147

Lale dhe Niluferi i kundërvihen Korait për sjelljen e tij të pahijshme ndaj Nergisit. Onuri dhe Lale marrin pjesë në séancën e parë të terapisë me një këshillues çiftesh. Sameti vendos të mos shkojë ne Gjermani me Lailën. Koraji i kujton Nergisit që nëse ajo tërhiqet nga puna si modele sipas kontratës duhet të shlyejë një shumë të madhe parash.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë