Dhoma 309 - EPISODI 148

Nergisi, Niluferi dhe Kurtullushi mendohen se ku mund t’i gjejnë paratë që Nergisi I detyrohet Korajit. Songyli u tregon të bijave që Jëlldëzi i ka kërkuar të ndërhyjnë te këshilluesi martesor për të parandaluar ndarjen e Lales me Onurin. Kurtullushi i kërkon Korajit që ta paguajë ai borxhin e Nergisit me këste. Lale dhe Onuri provojnë të bëjnë secili punën e njëri-tjetrit sipas udhëzimit të këshilluesit për të kuptuar ngarkesën që mbart secili prej tyre.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë