Dhoma 309 - EPISODI 149

Këshilluesi martesor mendon se paaftësia e Lales për të pasur besim tek Onuri i ka rrënjët te mungesa e babait në jetën e saj. Betyli dhe Eroli vendosin të hipnotizojnë Filizin dhe ta përdorin si mjet për të ndarë Lalen dhe Onurin. Terapisti i kërkon Lales dhe Onurit të rikujtojnë çastet e shkuara të bukura dhe u kërkon të shkojnë në Agva.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë