Dhoma 309 - EPISODI 150

Songyli kërkon ndihmën e Hyrietit dhe te grave të lagjes që të demaskojë Korajin dhe të shpëtojë të bijën nga detyrimet e kontratës. Onuri dhe Lale nuk shkojnë në Agva dhe Filizi u bën montazh fotografive të tyre për t’i hedhur hi syve terapistit. Filizi kthehet në armën më të fuqishme të Betylit dhe Erolit në planet e tyre për të marrë në dorë kompaninë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë