Dhoma 309 - EPISODI 151

Onuri dhe Lale përgatiten për të shkuar në Agva. Kur mbërrijnë atje kuptojnë që do të qëndrojnë bashkë në një dhomë madje pikërisht në dhomën që patën në fillimet e lidhjes së tyre. Filizi e hipnotizuar nga Betyli dhe Eroli vendos t’i ndalojë. Ajo shkon në Agva për pushime bashkë me Erolin. Atje ajo mundohet të shkaktojë grindje mes të dyve dhe vendos të hedhë ilaç në pijen e Onurit. Kurtullushit shtiret sikur policët bashkiakë i kanë thyer këmbën gjatë përpjekjes për t’i sekuestruar karrocën ambulante.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë