Dhoma 309 - EPISODI 152

Filizi hedh ilaç në pijen e Onurit por rastësisht atë e pi Lale e cila nën efektin e barit bën veprime të çuditshme. Terapeuti, z.Pinar informon Jëlldëzin që çifti po kalon shumë bukur në Agva dhe që me shumë gjasa janë pajtuar. Jëlldëzi diskuton me Songylin për çështjen e dados së Emirit dhe ato vendosin të intervistojnë disa kandidate. Filizi i shtie zekthat Lales duke i thënë se Onuri ka paguar kamerierin që ta dehte Lalen.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë