Dhoma 309 - EPISODI 153

Lale pyet Onurin nëse ka paguar kamerierin që të hedhë alkool në koktejin e saj dhe Onuri e mohon prerë. I fyer ai kërkon të dijë pse Lale dyshon tek ai dhe kjo çon në debat mes dy të rinjve. Jëlldëzi dhe Songyli debatojnë për dadot që kanë zgjedhur secila për Emirin. Jëlldëzi dhe Songyli mësojnë se Onuri ka ikur nga hoteli dhe dyshojnë se ndarja e çiftit është vepër e Erolit. Onuri pëson aksident dhe përfundon në spital me hemorragji të brendshme. Ai ka nevojë për transfuzion dhe Kurtullushi ofrohet të japë gjak për të. Lale tronditet shumë dhe kupton se nuk mund të jetojë pa Onurin.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë