Dhoma 309 - EPISODI 154

Onuri zgjohet pas operacionit por tashmë ai është bërë tjetër njeri. Përballja me vdekjen e ka bërë të kuptojë që jeta është shumë e shkurtër. Eroli dhe Betyli kuptojnë se tashmë janë kthyer në viktima të Filizit. Pas një vizite në ndërmarrje, gjyshe Ismetja sheh se frerët e firmës i ka marrë në dorë Filizi. Onuri fillon të rimëkëmbet pas operimit. Lale i qëndron pranë në çdo çast.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë