Dhoma 309 - EPISODI 155

Të gjithë kujdesen për Onurin pas aksidentit, por ai vazhdon t’i qëndrojë ftohtë Lales. Filizi i kërkon Erolit të firmosë kalimin e aksioneve të tij në emër të Filizit. Pavarësisht përpjekjeve të Jëlldëzit dhe Songylit për t’i afruar të rinjtë, Kurtullushi mundohet të afrohet sërish me Niluferin. Në parkun e lojërave, Kurtullushi kujton se i humbi e bija dhe harron se është shtirë sikur ka thyer këmbën. Niluferi mëson se ai e ka gënjyer gjithë këtë kohë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë