Dhoma 309 - EPISODI 156

Onuri dhe Lale rikthehen te këshilluesi martesor, i cili i udhëzon që të njohin njëri-tjetrin nga e para. Ata i tregojnë njëri-tjetrit për përvojat e fëmijërisë, për ëndrrat dhe dëshirat e dikurshme. Onuri mëson nga Kurtullushi që mungesa e babait ka ndikuar shumë te Lale dhe te besimi i saj te meshkujt. Lale i kërkon Jëlldëzit t’i flasë për fëmijërinë e Onurit. Filizi dyshon se vuan nga depresioni pas lindjes. Jëlldëzi vendos të ndjekë një regjim ushqimor të caktuar për të rënë në peshë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë