Dhoma 309 - EPISODI 157

Lale vendos t’i bëjë një surprizë Onurit. Në prani të të dyja familjeve dhe të ftuarve të tjerë, ajo i kërkon Onurit zyrtarisht të bëhet i dashuri i saj. Betyli nuk dorëzohet dhe gënjen mbi marrëdhënien e dy të rinjve. Pinari u kërkon Onurit dhe Lales të kthehen në shtëpinë ku kanë jetuar përpara se të martoheshin dhe të rifillojnë lidhjen nga e para, përndryshe ai do të raportojë se martesa e tyre e tanishme cenon mirëqenien e Emirit.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë