Dhoma 309 - EPISODI 158

Gjyshe Ismete i tregon Jëlldëzit dhe Songylit që nuk ka humbur aspak kujtesën dhe u kërkon atyre ta mbajnë të fshehtë këtë përpara Lales dhe Onurit. Kurtullushi dhe Niluferi kujtojnë që ata s’kanë bërë dasmë tradicionale dhe rindezin zjarrin e dashurisë së dikurshme. Betyli dhe Eroli mendojnë se tashmë që Lale dhe Onuri janë kthyer në shtëpinë e prindërve, duhet t’u gjejnë secilit nga një tjetër partner. Ndërkohë gjyshe Ismete vazhdon të shtiret sikur nuk e kujton që ka emëruar Erolin në krye të firmës.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë