Dhoma 309 - EPISODI 159

Lale i kërkon leje Songylit që të dalë shëtitje me varkë me Onurin, por a do t’i lejojë ajo të dalin bashkë? Eroli dështon sërish në një prezantim projekti në ndërmarrje dhe Shadi detyrohet t’i telefonojë përsëri Onurit që ta nxjerrë nga situata. Filizi kupton që ka lënduar dikë gjatë kësaj kohe, por nuk e kupton arsyen e ndryshimit që ka pësuar.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë