Dhoma 309 - EPISODI 160

Songyli dhe Soneri dalin në takim bashkë. Lale mendon se po nxitohet përsëri në lidhjen e saj me Onurin dhe nuk pranon të dalë me të në takim, por Onuri e rrëmben dhe e hipën në makinë. Songyli i kërkon Onurit të kërkojë dorën e vajzës së saj për martesë sipas zakonit. Jëlldëzi i jep të drejtë Songylit dhe i kërkon të birit të ndjekë rregullat dhe të kërkojë miratimin e nënës së Lales për martesën me të bijën. Betyli shtiret sikur i kërkon falje Jëlldëzit për gjithçka i ka bërë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë