Dhoma 309 - EPISODI 161

Betyli i rikujton Songylit grindjet e vjetra, ja pse situata mes dy krushkave tensionohet sërish. Eroli përpiqet të ndërhyjë te terapisti, por Filizi do t’ia prishë të gjitha planet. Lale pret që Onuri t’i propozojë për martese për herë të dytë, por ai vazhdon të shijojë lidhjen e dashurisë me të shoqen.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë