Mësime dashurie - Episodet 14-15

A do të shkojë gjithçka sipas planit në dasmën e Ebrusë? Ndërkohë që nënat e Ezgit dhe e Ozgyrit bëjnë plane për zyrtarizimin e lidhjes së tyre, këta të fundit thurin planin e ndarjes. Çfarë do të ndodhë me Xhansunë dhe Leventin në plazh? Ozgyri dhe Ezgi vënë në zbatim planin për të prishur imazhin e tyre para prindërve. Si do t’i përjetojnë ata çastet e fundit me njëri-tjetrin në Bursa?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë