Mësime dashurie - Episodet 9-10

Ozgyri dhe Ezgi vazhdojnë aventurën e tyre në det, ndërkohë që Xhansuja dhe Ozani përpiqen të zbulojën se ku ndodhet Ezgi. Ç’do të ndodhë mes dy të rinjve në jahtin e tyre? Ku do të përfundojnë ata pasi të marrin barkën e shpëtimit për të kërkuar ndihmë? Të afërmit e tyre i druhen më të keqes, por janë të detyruar të presin 24 orë para se të njoftojnë policinë.

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë