Mos ma lësho dorën - Episodi 115

Xhenku vihet në ndjekje të personit misterioz që kishte hyrë në shtëpi. Sumruja heq dorë nga martesa me Azmiun, ajo kërkon të bëjë çdo gjë vetëm që Xhansuja të qëndrojë pranë saj. Melisa zhgënjehet nga e vërteta që i thotë Kadiri. Duket se zënkat ndërmjet Serapit dhe nënës së saj, Zerinit, nuk kanë fund. A do të qëndrojë Zerin ende në vilën e Çelenëve?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë