Mos ma lësho dorën - Episodi 121

Azra dhe Xhenku kanë vendosur të caktojnë datën e celebrimit në bashki, por një mesazh nga e ëma do të ndryshojë gjithçka. Xhansuja merr vesh të vërtetën, se i ati i saj, Nurhani ka vrarë babanë e saj adoptues Kemalin. Si do të reagojë Xhansuja lidhur me këtë? Xhenku kërkon të dijë më ngulm se si është njohur gjyshja e tij, Ferideja, me Azrën. Ai do të mësojë gjithë të vërtetën. A do të pranojë Azra të martohet me Xhenkun pas gjithë kësaj?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë