Mos ma lësho dorën - Episodi 123

Ferideja mëson se testamentin e ka fotografuar Azmiu. Serapi i tregon Xhenkut dhe Feridesë se ka qenë nëna e saj që ka publikuar debatin e Feridesë dhe të Sumrusë në internet. Azra zgjohet dhe e gjen veten të lidhur bashkë me Xhansunë. Në përpjekje për të shpëtuar, Xhansu do të pësojë një aksident të rëndë.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë