Mos ma lësho dorën - Episodi 124

Do të arrijë Xhenku ta shpëtojë Xhansunë? Nurhani pendohet për gjithçka bëri. Kadiri shkon të bisedojë me Ardën dhe i kërkon që t’i japin një mundësi të dytë. Xhenku vazhdon të kërkojë Azrën dhe gjurmët e çojnë në një magazinë të vjetër. Mesuti i tregon Nurhanit për dyshimet në lidhje me të. Sumruja është tmerrësisht e dëshpëruar dhe lutet për jetën e Xhansusë.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë