Mos ma lësho dorën - Episodi 141

Loja në shtëpi vazhdon. Azra dhe Xhenku do të jenë të detyruar të qëndrojnë bashkë për të mos rënë në sy përpara Feridesë, e cila ka nuhatur diçka dhe ka filluar të ngrejë dyshime. Xhenku do të bëjë gjithçka për ta larguar të Azrën nga Barishi. Azrës i shfaqet papritmazi një mundësi e mirë punësimi, por kush fshihet pas kësaj oferte dhe çfarë qëllimesh janë në lojë?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë