Mos ma lësho dorën - Episodi 142

Barishi do të përballet edhe njëherë tjetër me Xhenkun, i cili po mundohet me çdo kusht ta largojë Azrën nga ai. Shirina do të mësojë të vërtetën në lidhje me Xhenkun dhe Azrën dhe do të shkojë menjëherë për t’ia treguar Feridesë. Si do të reagojë Ferideja pasi dëgjon lajmin tronditës?! Azra do të mësojë se Xhenku nuk ka asnjë faj në aksidentin tragjik që i mori jetën vëllait të saj, Mertit.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë