Mos ma lësho dorën - Episodi 144

Azra dhe Xhenku do të kalojnë disa çaste të qeta në restorant. A do të jetë kjo një mundësi e artë që ata të afrohen me njëri-tjetrin?! Xhenku do të përballet edhe njëherë tjetër me Sumrunë, e cila po mundohet të manipulojë Damllën. A do të bjerë Damlla pre e intrigave të saj?! Arda dhe Damlla do të përfundojnë në qeli pas një sherri banal në rrugë.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë