Mos ma lësho dorën - Episodi 146

I lodhur nga situata e krijuar dhe pas një debati me Serapin dhe Xhenkun, Arda do të largohet nga shtëpia për shkak se nuk mund ta gënjejë më gjyshen. Damllën do ta brejë ndërgjegjja për atë që ka ndodhur dhe nuk do të hapet me askënd. Ferideja do të gjejë Ardën buzë detit dhe do të bisedojë me të duke i kujtuar fëmijërinë. Si do të reagojë Azra dhe Xhenku në lidhje me shtatzëninë pa ngjallur dyshime te Ferideja?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë