Mos ma lësho dorën - Episodi 149

Azra dhe Xhenku do të paraqiten në gjyq për seancën e divorcit, por çfarë do të ndodhë brenda në sallë? Si do të rrëfehet Xhenku dhe a do të pranojë ai të divorcohet nga Azra? Sumruja do t’i shkojë sërish Xhenkun në zyrë pasi ka dëgjuar atë që ndodhi në sallën e gjyqit. Çfarë kërcënimesh ka rezervuar ajo kësaj here dhe çfarë plani dashakeq ka thurur kundër tij dhe Azrës?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë