Mos ma lësho dorën - Episodi 150

Ferideja do të bëjë një bisedë të ngrohtë me Fatmën, miken e saj të vjetër e cila është kthyer nga Rumania. Arda do të shoqërohet sërish në polici pas një konfrontimi me Gurkanin. Çfarë do të bëjë Xhenku kësaj here për ta shpëtuar atë?! Damllën vazhdon ta brejë ndërgjegjja për aksidentin e rëndë që i mori jetën Mertit. A është ajo gati të thotë të vërtetë?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë