Mos ma lësho dorën - Episodi 151

Azra do t’i premtojë Xhenkut se ajo është gati t’i japë një shans të dytë me kusht që ai t’i tregojë të vërtetën në lidhje me ndarjen e tyre. Çfarë do të thuhet mes tyre dhe a do të jenë ata gati t’ia shtrëngojnë dorën njëri-tjetrit sërish? Çfarë kërcënimesh ka rezervuar Sumruja këtë herë për Azrën? Ndërkohë Xhenku dhe Ersoni shohin rastësisht makinën e bardhë që shkaktoi aksidentin tragjik.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë