Mos ma lësho dorën - Episodi 152

Loja djallëzore e Sumrusë do të çojë sërish në përplasje mes Xhenkut dhe Azrës. Çfarë do të bëjë Ferideja këtë herë për të qetësuar situatën dhe a do të japin rezultat përpjekjet e saj? Damlla do të përgjojë Barishin teksa planifikon për ta çuar në Londër në formë ndëshkimi kundrejt sjelljes së saj. Si do të rrjedhin ngjarjet në familjen Çelen pas zhvillimeve të fundit?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë