Mos ma lësho dorën - Episodi 155

Azra do të mundohet të qetësojë situatën e tensionuar mes Barishit dhe Damllës, pasi kjo e fundit refuzoi të shkonte në Londër. Ajo dhe Xhenku do të shkojnë për darkë te shtëpia e Barishit për të diskutuar mbi këtë çështje, por befas atje do të shfaqen Damlla dhe Arda të cilët kanë një lajm tronditës për ta. Çfarë do të ndodhë dhe si do të rrjedhin ngjarjet më pas?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë