Mos ma lësho dorën - Episodi 157

Barishi nuk do ta pranojë martesën e Damllës me Arden dhe s’do të heqë dorë nga qëndrimi i tij. Çfarë do të bëjë Ferideja këtë herë për ta bindur atë? Ndërkohë, në shtëpinë e Çelenëve mbizotëron një atmosferë e hareshme. Pikërisht në momentin më të gëzueshëm, Azra do të marrë një mesazh në lidhje me makinën e bardhë që shkaktoi aksidentin.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë