Mos ma lësho dorën - Episodi 158

Pasi merr vesh të vërtetën për shkakut e aksidentit, Gurkani do të ballafaqohet me Sumrunë dhe do ta akuzojë atë për lojën djallëzore dhe dashakeqëse që ajo ka luajtur me të dyja palët. Barishi duket më i qetë në lidhje me situatën, ndërkohë që Damlla vazhdon të jetë e lumtur në shtëpinë e Çelenëve. Çfarë do të bëjë ai për t’u afruar sërish me vajzën e tij?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë