Mos ma lësho dorën - Episodi 162

Damlla vazhdon të jetë e zhdukur prej disa ditësh dhe askush nuk ka rënë në gjurmët e saj. Arda do të shkojë te shtëpia e Barishit për të qetësuar situatën mes tyre dhe për t’i kërkuar që të bashkohet me ta për të gjetur vajzën e tij, por ku ka shkuar kjo e fundit? Si do të rrjedhin ngjarjet dhe a do të arrijnë dot ata ta gjejnë Damlën?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë