Mos ma lësho dorën - Episodi 164

Serapi do të bëjë një bisedë të gjatë me Gurkanin. Në çfarë përfundimi do të dalin ata? Ndërkohë beteja ligjore mes Xhenkut dhe Barishit vazhdon më fort se kurrë. Arda dhe Damlla do të ulen të dy ballë për ballë me Barishin. A do ta pranojë ai martesën e tyre? Azra merr një lajm të mrekullueshëm dhe bashkë me Xhenkun fluturojnë nga gëzimi.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë