Mos ma lësho dorën - Episodi 169

Gjendja shëndetësore e Azrës do të përkeqësohet dhe Xhenku do ta çojë atë në spital, ku do t’i nënshtrohet një operacioni për abortimin e fëmijës. Pas rrëmbimit të Barishit, Gurkani merr gjithçka nën kontroll. Çfarë do të bëhet me Barishin dhe cili do të jetë plani i Gurkanit? Si do të reagojë Azra kur të mësojë lajmin e hidhur dhe çfarë do të bëjë ajo?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë