Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 114

dashuri114

Alehandro përpiqet të qetësojë Paulën pasi Tania e kërcënon se do të largohet nga shtëpia nëse ajo guxon të mos e lejojë Rohelion të kthehet në shtëpi. Falë Maurisios, Danieli mëson se babai i tij shfrytëzoi një të fshehtë nga e kaluara për ta detyruar dr. Martinin që ta diagnostifikonte znj. Karolina si gjoja të çmendur. Martini mëson përmes detektivit të tij privat se Rohelio e ka gënjyer për vajzën që ai besonte se e kishte shtypur me makinë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë