Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 119

Alehandro ofrohet të blejë aksionet e Rohelios, por egoja e tij është aq e madhe sa ai nuk pranon. Amparo dhe Rosio shoqërojnë Eleonorën për te klinika e kirurgut plastik që e operoi për të parë rezultatet e ndërhyrjes. Për t’u hakmarrë ndaj Mirnës, Marisoli i sugjeron Tanias që të bëjnë diçka në mënyrë që ajo të abortojë fëmijën. Rohelio këshillon Tanian që të kthehet në shtëpi në mënyrë që Paula të mos shesë shtëpinë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë