Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 123

Tania bëhet keq pasi mëson për vdekjen e Eduardos dhe fëmijës së saj. Vetëm Paula beson se Tania s’kishte gisht në atë aksident. Gjatë ceremonisë mortore të Rosios, Martini dhe Eleonora akuzojnë njëri-tjetrin për vdekjen e saj, por djali i tyre i fajëson të dy. Mirna i telefonon Alehandros për t’i kërkuar ndihmë dhe mëson se babai i fëmijës së saj ka vdekur.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë