Një dashuri nga e shkuara - Episodi 127

Tania nuk duron dot më kur Paula i kthen shpinën dhe personi i vetëm që i ofron ndihmë është Marisoli, sepse ka ndër mend ta përdorë për planet e saj të ardhshme. Kjo e fundit dëshiron të bëhet e dashura e Martinit pasi ka nevojë për dikë që ta mbështesë financiarisht. Dashuria që Eleonora ndjente për burrin e saj, Martinin, tani i është kthyer në urrejtje. Paula gjen Amparon në shtëpinë e Alehandros.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë