Një dashuri nga e shkuara - Episodi 142

Hulio dhe Danieli pajtohen dhe këtë herë ai i kërkon kushëririt të tij që të kujdeset për Berenisen kur ai të mos jetë më. Tania mbetet mes katër rrugëve dhe askush nuk e ndihmon. Danieli ngurron të pranojë ofertën që Alehandro i bën për të punuar në agjencinë e tij, për shkak se djaloshi nuk do që të bëhet pjesë e problemeve të familjes.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë