Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 72

dashuri 72

Paula shkon të takojë Sonian për t’i thënë se pasioni që ajo ndjen për Rohelion po e shkatërron, por ajo është shumë e dehur për ta dëgjuar. Z. Feliks dhe znj. Karolina më në fund kalojnë një mbrëmje plot pasion. Paula dhe Alehandro nisen në një udhëtim romantik.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë