Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 74

dashuri74

Miqësia midis Tanias dhe Marisolit bëhet edhe më e fortë. Rosio pohon gjatë terapisë së saj me psikologun se dashuria që ka për Hulion e ndihmon të harrojë dhimbjen që i ka shkaktuar mamaja e saj. Karolina shkon të takojë Rohelion në spital vetëm për t’u tallur me të dhe për t’i thënë se vajza e saj, Paula, do të martohet me një milioner.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë